Kennisdeling

Klaar voor de start? En af! Spring in het diepe en in de bijzondere wereld van cryptocurrency. Doe kennis op en investeer in de toekomst!

Meest recente artikelen

Onze expert & bloggers

Crypto's, wat zijn z toch bijzonder.. en vooral de toekomst! Als sinds 2011 ben ik mij gaan verdiepen in deze bijzondere wereld. Deze kennis deel ik graag met jullie!
Kelvin de Jong
Hallo allemaal, mijn naam is Sasha Swan, geboren in Nijmegen en afgestudeerd aan de opleiding Economics & Business Economics. De wereld van cijfertjes interesseerde mij altijd al. Sinds de bekendheid van crpyto in 2017 ben ik mij nog meer gaan verdiepen. Deze kennis deel ik met jullie, voor niks!
Sasha Swan
Wie wilt er nou niet rijk worden met crypto's? Dat dacht ik nu ook. Sinds 2013 ben ik mij gaan verdiepen in cryptocurrency en is het tegenwoordig mijn full-time baan. Bloggen voor Crypto's Nederland is hier onderdeel van!
Frank Ramen
Grafieken, voorspellingen en vooral veel stijgingen meemaken, dat is mijn straatje. Ben je net begonnen met crypto en wil je kennis op doen? Zoek niet verder. Wij van Crypto Nederland helpen je verder.
Jack Mulder