Over ons

De gezichten achter Crypto's Nederland

Erik Pulleman — Oprichter Crypto's Nederland

Het verhaal van Crypto's Nederland

Halllo, mijn naam is Erik Pulleman en ik ben oprichter van Crypto's Nederland. Al sinds 1988 onderzoek ik vaulta's, toen de opkomst van Bitcoin rond 2009 Nederland bereikte kon ik niet achterblijven om mij hier in te verdiepen. In 2010 ben ik dan ook Crypto's Nederland begonnen. Eerst in mijn eentje, maar later met behulp van echte experts en kenners. Het doel? Nederland warm en bekend maken met cryptocurrency. Waarom? Omdat het niet is of het de toekomst is, maar wanneer het de toekomst is. Ga je mee met ons op avontuur op weg naar het worden van een echte crypto-kenner? Houd ons website in de gaten voor onze kennisdeling!

Onze expert & bloggers

Crypto's, wat zijn z toch bijzonder.. en vooral de toekomst! Als sinds 2011 ben ik mij gaan verdiepen in deze bijzondere wereld. Deze kennis deel ik graag met jullie!
Kelvin de Jong
Hallo allemaal, mijn naam is Sasha Swan, geboren in Nijmegen en afgestudeerd aan de opleiding Economics & Business Economics. De wereld van cijfertjes interesseerde mij altijd al. Sinds de bekendheid van crpyto in 2017 ben ik mij nog meer gaan verdiepen. Deze kennis deel ik met jullie, voor niks!
Sasha Swan
Wie wilt er nou niet rijk worden met crypto's? Dat dacht ik nu ook. Sinds 2013 ben ik mij gaan verdiepen in cryptocurrency en is het tegenwoordig mijn full-time baan. Bloggen voor Crypto's Nederland is hier onderdeel van!
Frank Ramen
Grafieken, voorspellingen en vooral veel stijgingen meemaken, dat is mijn straatje. Ben je net begonnen met crypto en wil je kennis op doen? Zoek niet verder. Wij van Crypto Nederland helpen je verder.
Jack Mulder

De cijfers liggen nooit

582

Geholpen mensen

1204

Artikelen

10+ jaar

Meer dan 7 jaar ervaring